MarktPlaza

Op zoek naar de perfecte accommodatie in Oostenrijk?

226x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

website: www.accommodatiefinderoostenrijk.nl

e-mail: info@accommodatiefinderoostenrijk.nl

Wat doen wij?

Bij Accommodatiefinder Oostenrijk gaan we op zoek naar het onderkomen dat voldoet aan je wensen. Wij zijn er speciaal voor alle mensen die graag in Oostenrijk op vakantie willen, maar die hun tijd liever stoppen in het inpakken van hun koffers dan in het eindeloos zoeken naar een accommodatie. Wanneer je het aanvraagformulier op de pagina "Vind mijn accommodatie!" invult, kun je al je wensen met ons delen, zodat we gericht op zoek kunnen gaan. Ons team maakt een selectie van de drie beste opties, zodat het boeken van je verblijf een overzichtelijke taak wordt. Wij hebben al zin om voor je te gaan zoeken!

Prijzen

Ons team maakt met veel liefde, tijd en zorgvuldigheid een selectie van drie onderkomens voor jou. Daarom vragen wij je om een kleine bijdrage van €7,95 om gebruik te maken van onze dienst. De prijs die we aan je vragen is relatief laag, omdat we van onze hobby (het uitzoeken van de perfecte omgeving en accommodatie) ons werk hebben gemaakt. Het doet ons veel plezier om niet alleen onszelf, maar ook anderen blij te maken met onze service. 

Nadat je onze hulp hebt ingeschakeld door het formulier op de "Vind mijn accommodatie!" pagina in te vullen, sturen wij je een betaalverzoek via de mail. Zodra we je betaling hebben ontvangen gaan we aan de slag met zoeken.