OP VLEUGELS VAN VERLANGEN - Joyce Verrette (2) - AFGEP…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 44x bekeken
  • Datum geplaatst 11 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

OP VLEUGELS VAN VERLANGEN - Joyce Verrette 
Historische roman
ECI/Publiboek 1982 (312 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
€ 4,95 NU VOOR € 2,95
Verzenden kosten koper: Pakket 
ISBN: 9065130381  (9789065130389)

Nefrytatanen is de jonge gemalin van koning Amenemhet en medeheerseres over het welvarende en vredelievende land Tamera. Haar oogverblindende schoonheid en de hartstochtelijke liefde die ze voor haar echtgenoot koestert zijn grenzeloos. Zij regeert met milde doch bekwame hand en haar onderdanen verafgoden haar.
Dan steken kwade geruchten de kop op. Heersers van omliggende landen hebben lange tijd knarsetandend van ingehouden woede en bittere afgunst de rijkdom en de voorspoed van Tamera zien groeien en bloeien. Ze nemen zich plechtig voor de macht en het geluk van het jonge koningspaar te breken. De oogsten worden vernield, spionnen worden ingezet.
Duistere intriges en verraderlijke samenzweringen bedreigen het leven aan het hof. Verbeten vijanden zaaien met gulle hand het zaad der tweedracht tussen Nefrytatanen en Amenemhet. Rust en sereniteit maken plaats voor angst en achterdocht.
Dan besluit koningin Nefrytatanen tot een wanhoopsdaad.
Om de liefde tussen haar en haar echtgenoot te beschermen en haar jaloezie te beteugelen bidt ze de goden om hulp. Vier dagen en nachten laat ze zich opsluiten in een zwarte, marmeren sarcofaag in een tempel. Dit levensgevaarlijke ritueel kan slechts op twee manieren eindigen: Nefrytatanens gebeden worden door de goden verhoord en zij roepen haar uit tot ‘gevleugelde priesteres’ òf waanzin zal haar tot de laatste dag van haar leven achtervolgen…

Meer titels van Joyce Verrette:
De bloem van het woud
De zonnekoningin
De kroon van de hartstocht
Als hartstocht ontwaakt


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.