OP DE WOESTE WIND VAN HET VERLANGEN - Ellen Tanner Mar…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 49x bekeken
  • Datum geplaatst 9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

OP DE WOESTE WIND VAN HET VERLANGEN - Ellen Tanner Marsh 
Historische roman

Sfinx 1982 (284 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
€ 3,95
Verzendkosten voor koper (B: 250gr-2kg)


Merewyn MacAilis is even schoon en ongetemd als het Schotse land waarin zij opgroeit. Zij leidt een beschut en zorgeloos leventje op het oude kasteel dat al vele generaties in het bezit van haar familie is en niets lijkt haar jonge geluk te kunnen verstoren.
Totdat een meedogenloze vijand zijn hebzuchtige oog laat vallen op de bezittingen van de MacAilis en op de verblindend mooie kasteelvrouwe zelf.
Totdat Merewyn plotseling berooid achterblijft en de wereld intrekt om daar de grootste gevaren te trotseren, vastbesloten alles te doen om de naam van haar familie in zijn oude luister te herstellen.
Maar waarheen Merewyn zich ook begeeft, in welke uithoek van de wereld ze zich ook verstopt, ze kan Ian Montague onmogelijk ontsnappen. Als hij haar in zijn armen neemt, worden haar ledematen als van was en laait er een onheilspellend vuur in haar op.
Ondanks haar hevige verzet trekt Ian Merewyn als een magneet aan, en als de vonk van de hartstocht eenmaal is ontbrand, kan niets en niemand die meer doven.
En al gauw merken Merewyn en Ian dat de verslaving aan de liefde een verslaving voor het leven is.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.