MarktPlaza

Onverwacht Nederland

162x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bartho Hendriksen, met een voorwoord van Sacha de Boer.
Meer dan 500 verrassende plekken.
Nederland heeft veel mooie plekken die heel bekend zijn, maar er zijn ook vele onverwachte bezienswaardigheden. 
Deze prachtige jubileumuitgave laat je voor vele bekende toeristische bezienswaardigheden verschillende alternatieven zien die minder bezocht zijn, maar minstens zo mooi. 
Van verrassende stadsparken en activiteiten voor kinderen, tot historische bezienswaardigheden zoals de Celtic Fields en het Begijnhof Breda - de 9 verschillende thema's bieden voor elk wat wils.
Ga op ontdekking in eigen land en laat je verrassen door vele bijzondere plekken en bezienswaardigheden die Nederland te bieden heeft!
Reisgids voor Nederland, ingedeeld in negen thema’s: natuur en groen, water, activiteiten en sporten, steden en dorpen, kust, festivals en tradities, architectuur en monumenten, kunst en cultuur, en historische bezienswaardigheden. 
Bij de thema’s worden plaatsen, festivals, monumenten, musea etc. beschreven, in totaal meer dan vijfhonderd. 
De beschrijvingen zijn divers van lengte: eerst wordt een bestemming wat uitgebreider beschreven, met daarbij een alternatief, bijvoorbeeld Loevestein met daarbij het Muiderslot als andere keuze. 
Vervolgens worden meer alternatieven gegeven zoals het Binnenhof en Kasteel De Haar. De beschrijvingen bij deze alternatieven zijn korter van lengte. 
Tot slot worden van elk thema nog 22 alternatieven bij dat thema gegeven. Fraai, in vrij groot formaat uitgevoerde, met kleurenfoto’s geïllustreerde reisgids voor wie Nederland wil ontdekken, met zowel onverwachte als bekende bestemmingen. Met kaarten en register.
Hardcover, nieuwstaat, 21,5 x 26 cm., 240 pagina's.