MarktPlaza

Ondeugende jonge Stafford reu van 11 mnd en incl. alle toebehoren

169x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen

Omschrijving

Ondeugende, superlieve en onzekere jonge Amerikaanse Stafford reu van 11 mnd zoekt, na een slechte start gehad te hebben, een veilig en liefdevol THUIS en een baas die consequent is. 
Helaas was hij verwaarloosd, hij drinkt zoveel dat hij moet spugen, is een beetje wereldvreemd en dat merk je vooral met uitlaten: schrok in eerste instantie van fietsers en overig verkeer, alsof hij het voor het eerst meemaakt en houdt alles scherp in de gaten. 
Bij de kennismaking werd hij vooral 'gecorrigeerd' door aan zijn tuig opgetild op zijn plaats gezet te worden, zijn bench, mand en halsband waren veel te klein en hijzelf was wat mager, blafte veel en vooral onzeker en angstig .
Als dierenvriend kon ik hem daar niet laten, heb zelfs betaald om hem mee te krijgen, heb alle toebehoren op maat aangeschaft en heb hem een aantal weken opgevangen.
Autorijden bleek hij ook niet gewend te zijn en spuugde alles onder,  heeft verlatingsangst en leek niet bekend met huishoudelijk werk, vooral stofzuigen en bij plotselinge geluiden en armbewegingen sprong hij van schrik een paar meter weg.
Eigenlijk is het qua wereld ontdekken, socialisatie en regels net een grote pup en moet hij nog veel leren.
Ondanks alles is hij vrolijk, ondeugend, zeer aanhankelijk, heel leergierig, zindelijk, niet geholpen, een stuk minder angstig, dus rustiger en hij luistert en kent de basiscommando's.
Het vaccinatieboekje is keurig ingevuld en hij is gechipt.
Helaas kan hij niet blijven, het was echt een noodoplossing en daarom is een echt thuis vinden zo belangrijk.
De bench, speeltjes, hoge voerbakken, voer, riem en nieuwe brede leren halsband, dus echt alle toebehoren gratis bij.