Oliver Bottini Moordzomer

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 56x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Oliver Bottini Moordzomer
paperback
Kirchzarten is een klein, vreedzaam stadje in het Zwarte Woud. Tot er op een dag een schuur in vlammen opgaat en het vredige landschap in een inferno verandert. De idylle van Kirchzarten blijkt bedrieglijk te zijn: onder het schuurtje heeft een onbekende en illegale opslagplaats voor wapens aangelegd. Wie heeft ze daar verborgen? En wie heeft de schuur tot ontploffing gebracht?
Deze vragen houden niet alleen hoofdcommissaris van Freiburg Louise Bonì bezig, maar ook de mannen van de lokale en de federale recherche en de geheime inlichtingendienst. Louise, die net een ontwenningskuur in het boeddhistische zenklooster achter de rug heeft, kan op nog slechts weinig vertrouwen rekenen bij haar collega’s. Hoewel haar familie-, relatie- en alcoholproblemen haar nog af en toe doen duizelen, ontdekt en onderzoekt ze doelgericht alle sporen. Uiteindelijk valt ze in de klauwen van de scrupuleuze daders en wordt ze getuige van de uiterst dubieuze methodes van de internationale terrorismebestrijding.
Wat Aspe is voor Vlaanderen is Bottini voor Duitsland: beide auteurs voeren sympathieke personages ten tonele die niet geheel zonder zonden zijn, maar bij wie de lezer zich juist daarom zo thuisvoelt. In Duitsland reeds 100.000 exemplaren in druk.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.