MarktPlaza

Nylon Gentle Walker, Nieuw, €10.50

208x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Trekt uw hond veel en heeft u er geen controle meer over? Met de Gentle Walker zal het verbeteren ! Wanneer uw hond trekt, komt er spanning te staan op de lijn. De hond voelt de druk en gaat daardoor minder hard trekken.

De lijn klikt u aan het bovenste ringetje vast(zie plaatje). Hierdoor worden de bandjes onder zijn borst/oksel aangetrokken. Dit geeft een minder prettig gevoel, waardoor het trekken van de hond wordt gestopt of sterk verminderd. De klikhalsband om de nek is verstelbaar. Hieronder staan de maten van de klikhalsband:

Maat S - 22 t/m 30 cm

Maat M - 30 t/m 42 cm

Maat L - 40 t/m 60 cm

Maat XL - 58 t/m 83 cm

(maat - minimaal t/m maximaal halsband)

U doet de halsband om en sluit dit met een kliksysteem. De 2 bandjes voor onder de borst/oksel kunt u op 2 manieren om doen: U kunt ze geheel los klikken of u laat de hond in de banden stappen. Aan het bovenste ringetje bevestigd u uw lijn. (zie afbeelding) Laat uw hond langzaam en rustig wennen aan de Gentle Walker, door de hond de eerste keer de Gentle Walker los te laten dragen, zonder aan te lijnen. Maar sluit wel de okselbandje aan.

LET OP: het is geen correctiemiddel!! NOOIT aan rukken of er zelfs plotseling flink aan trekken. Doe je dat wel, dan kun je je hond ernstig blesseren aan z'n oksels/poten.

Wederom een kwaliteitsartikel van Gappay!!

Voor bestelling maak €16 (€10.50 + €5.50 verzendkosten) over naar Nisgav, Rek.nr. IBAN: NL60ABNA0500124302 Met vermelding van uw: Naam + Nylon Gentle Walker. Daarna stuur a.u.b. een email met uw gegevens.