Norman Dyck - Wie het offer durft te brengen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 38x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Norman Dyck - Wie het offer durft te brengen
Uitgegeven door Jan van Tuyl
211 pag.
harde kaft met stofomslag
naam voorin boek vermeld
Teab (aub bieden excl. de eventuele porto)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'romans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Dramatisch verhaal van een moderne jonge vrouw, die het leven de liefde af wil dwingen en daaraan bijna ten onder gaat:
Dit is de roman van de beide zusters Vollmer, Susanne, de oudste, en Erika.
Op de dag waarop Susanne haar medestudent Jürgen Tegethoff mee naar huis brengt om hem aan haar ouders voor te stellen, begint de grote strijd die het hele leven van deze dapperde, moderne jonge vrouw voortaan zal beheersen. Een strijd om het geluk en de geborgenheid, die tegelijk een strijd is om altijd weer meer te mogen geven uit de grootheid van haar hart, dat in liefde ontbloeide voor de man waarvan haar jongemeisjesdromen vol waren geweest.
Als haar zuster Erika, Jürgen voor het eerst ontmoet en zij, oog in oog met hem, zijn hand drukt, springt de vonk over en weet Erika dat dit niet Susannes man, maar de hare zal worden. Gekwetst door zo'n grote openlijke vernedering tegenover Jürgen en haar ouders, treedt Suzanne trots terug. Op deze eerste dag waarop zij meende het geluk in haar hand te hebben, moet ze haar hoop en verlangen en haar diepe liefde voor Jürgen begraven. Van nu af aan moet ze alleen verder. De intelligente, gedistingeerde en zeker niet onaardige Susanne Vollmer moet nu trachten haar leven toch een zinvolle inhoud te geven.
Het wordt een diep tragische strijd die deze langzaam aan niet meer zo jonge vrouw hoeft te voeren. En als ze dan op een gegeven ogenblik op het punt staat te winnen, maar denkt weer het onderspit te moeten delven...
Susanne heeft het leven iets af willen dwingen, dat niet voor haar bestemd was. Ze meende recht te hebben op liefde en leert tenslotte inzien dat ze dwaalde; dan weet ze ook dat alleen degene die het offer durft te brengen en afstand doet van eigen geluk, pas echt wint."


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.