MarktPlaza

Nordisk Tech Tarp

162x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Nordisk Tech Tarp is een multitunctionele en zeer robuuste tarp die voor allerlei doeleinden kan worden gebruikt. Naast het gebruik als tarp, bijvoorbeeld als luifel of vrijstaande tarp, kan de Nordisk Tech Tarp worden gebruikt als hangmat. Deze Nordisk tarp kan zelfs als noodbrancard worden gebruikt.

De Nordisk Tech Tarp is voorzien van in totaal 19 verstevigde bevestigingspunten. Hiervan zijn 16 bevestigingspunten bevestigd aan de randen en hoeken van het doek, en 3 bevestigingspunten over de middellijn op het doek. Hierdoor kan deze Nordisk tarp op talloze manieren worden opgezet, waaronder als tarptent.

Doordat deze Nordisk Tech Tarp is gemaakt uit het materiaal 68D nylon met ripstop patroon is deze zeer slijtvast en duurzaam. Dankzij de silicone coating biedt het doek een waterdichtheid van 3000 mm waterkolom wat voldoende is om bescherming te bieden tegen zelfs de zwaarste regenbui. Ondanks deze robuuste eigenschappen heeft deze tarp een gewicht van slechts 650 gram. Dit lichte gewicht en de compacte pakmaat van 15 x 20 x 8 centimeter maken de Nordisk Tech Tarp zeer geschikt voor vervoer in de rugzak, bijvoorbeeld tijdens langere hiketochten.

Wanneer de Nordisk Tech Tarp wordt gebruikt als hangmat kan deze op verschillende manieren worden opgehangen. Zo kan deze dubbelgevouwen worden opgehangen waarbij men tussen de lagen ligt. Op deze manier biedt de hangmat opstelling bescherming tegen de elementen. Tevens kan de Nordisk Tech Tarp dubbelgevouwen worden opgehangen waarbij er een slaapmat tussen de lagen van de tarp wordt gelegd. Zo biedt deze isolatie tijdens koudere nachten.

Wanneer deze Nordisk Tech Tarp wordt ingezet als noodbrancard kan deze worden gedragen met behulp van 6 zeer sterke draaglussen.

Met de afmetingen van 260 x 220 centimeter biedt de Nordisk Tech Tarp ruimte aan 1 tot 2 personen wanneer deze als tarp wordt gebruikt.

De Nordisk Tech Tarp wordt exclusief tarpstokken, haringen en scheerlijnen geleverd. Wel wordt deze tarp geleverd met een handige opbergzak.

Specificaties:

Afmetingen: 260 x 220 centimeter
Gewicht: 650 gram
Pakmaat: 15 x 20 x 8 centimeter
Materiaal: 68D ripstop nylon met silicone coating
Waterdichtheid: 3000 mm waterkolom
Aantal bevestigingspunten: 19
Kleur: groen