MarktPlaza

NORDIC WALKING in de praktijk

232x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Dit boek is geschreven door Marco Maas, International Coach van de INWA (International Nordic Walking Association) en adviseur van de Stichting Nordic Walking Nederland.

Nordic Walking is ontstaan in Finland, een vooruitstrevend land waar sport, bewegen en gezondheid hand in hand gaan. Nordic Walking is een zeer effectieve wandelvorm om uw conditie en gezondheid te verbeteren en kan op hoger niveau tevens een zeer verrassende manier van sporten zijn. De afgelopen jaren heeft Nordic Walking zich ontwikkeld tot de snelst groeiende buitensport in Nederland.

Bewegen in de buitenlucht blijkt voor jong en oud, ongeacht het fitheidsniveau, de sleutel te zijn voor het succes van Nordic Walking. Nordic Walking nodigt uit om zelfstandig, of in groepsverband te blijven bewegen en te zorgen voor een betere conditie of gezondheid.

Marco Maas, initiatiefnemer in Nederland voor INWA’s Nordic Walking, beschrijft in dit boek de ontstaanswijze en de sporttechnische en medische achtergronden.Uitgebreid aan bod komt ook de ontwikkeling van Nordic Walking in Nederland.


Door middel van foto’s en uitleg, kunt u direct zelfstandig starten met oefeningen om uw beweeglijkheid, coördinatie en lenigheid te verbeteren. De trainingsprogramma’s zorgen voor een verantwoorde opbouw van uw conditie.

Verder vindt u in dit boek allerlei praktische informatie over poles, schoenen, kleding en nuttige adressen.

Verzendkosten 3,84 Euro.

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties om verzending te combineren. Verzending tot 10 kilo al mogelijk vanaf 4 Euro.