MarktPlaza

Nora Roberts Verborgen rijkdom

104x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nora Roberts Verborgen rijkdom
Pocket staat nieuw
Isadora Conroy heeft een goedlopende antiekwinkel. Ze is dol op mooie dingen en weet altijd wel iets interessants op de kop te tikken. Zoals op die dag waarop ze op een veiling een partij curiosa bemachtigt - zich niet bewust dat ze daarmee een aantal kostbare kunstschatten in huis haalt.
Hoofdinspecteur Jed Skimmerhorn heeft na de gewelddadige dood van zijn zus ontslag genomen bij de politie. Maar wanneer er in het appartement tegenover hem - dat van Isadora - wordt ingebroken, kruipt zijn politiebloed waar het niet gaan kan en biedt hij haar zijn hulp aan. Samen proberen ze uit te vinden wat de inbreker zocht, en zo komen ze op het spoor van een gewetenloze kunstdief. Een man die er niet voor terugdeinst te doden om zijn verloren schatten terug te krijgen.
De vrolijke Isadora en de norse Jed zijn als water en vuur. Geen van beiden wil dan ook toegeven aan de aantrekkingskracht die tussen hen begint te zinderen. En dus stoppen ze die gevoelens weg, niet beseffend dat ze daardoor iets veel waardevollers dreigen te verliezen dan de kunst die hun leven bedreigt