MarktPlaza

Nora Roberts Thuishaven

75x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nora Roberts Thuishaven
Pocket in gode staat
De drie verwaarloosde schoffies die Ray en Stella Quinn ooit liefdevol in hun huis opnamen, zijn inmiddels volwassen mannen. Cameron, Ethan en Phillip zijn totaal verschillend, maar over één ding zijn ze het eens: familie is het allerbelangrijkst. Dus wanneer Ray onverwacht overlijdt, keren ze terug naar hun ouderlijk huis om aan zijn laatste wens gehoor te geven. Zorgen voor de tienjarige Seth.
Het mag allemaal voor een goed doel zijn, Phillips liefdesleven heeft er zwaar onder te lijden. Elk weekend verruilt hij het bruisende Baltimore braaf voor St. Chris, waar hij meewerkt in het familiebedrijf en erop toeziet dat Seth zijn huiswerk maakt. Hij is dan ook blij als hij Sybill Griffin - mooi, intelligent en stijlvol - ontmoet, want hij kan wel wat afleiding gebruiken.
Maar net wanneer hij zich realiseert dat ze misschien wel meer voor hem betekent dan afleiding alleen, ontdekt hij dat ze iets heeft achtergehouden. Iets wat alles kan ondergraven wat hij en zijn broers voor Seth hebben gedaan...