MarktPlaza

Nora Roberts De blauwe Dahlia

89x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nora Roberts De blauwe Dahlia
Pocket
Er heeft altijd een Harper gewoond op Harper House, het eeuwenoude landgoed even buiten Memphis. En zolang men zich kan heugen, waart de Harperbruid er rond, een geestverschijning die er 's nachts slaapliedjes zingt.
Een paar jaar nadat haar echtgenoot is omgekomen, verhuist Stella Rothchild om een nieuwe start te maken met haar twee zoontjes naar Tennessee, waar ze de baan van haar dromen heeft gevonden: ze wordt manager van het tuincentrum en de kwekerij op het eeuwenoude landgoed Harper House. Al snel bloeit ze op. Door haar uitdagende werk en door de ontluikende vriendschap met Roz Harper, eigenares van Harper House, en met de hoogzwangere jonge Hayley. En ze merkt dat ze zich, geheel tegen haar plannen in, erg aangetrokken voelt tot de irritante maar erg sexy tuinarchitect Logan Kitridge.
Maar iemand is niet ingenomen met de ontluikende romance: de Harperbruid, een geest die al zolang men zich kan herinneren in het grote huis rondwaart. Wie is zij, en waarom voelt ze zich aangetrokken tot kinderen? Wanneer de drie vrouwen in Harper House in haar geschiedenis gaan graven, ontdekken ze wat de krachten zijn die de geest van de bruid tot ver na haar dood in leven hebben gehouden.