MarktPlaza

Nomad Tarp XL

127x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Nomad Tarp XL is een robuuste tarp in de afmetingen 290 x 290 centimeter en is zeer geschikt voor gebruik als luifel. Deze Nomad tarp kan echter ook prima worden gebruikt als vrijstaande tarp, bijvoorbeeld met behulp van wandelstokken of tarpstokken.

De Nomad Tarp XL is voorzien van verstevigde bevestigingspunten waarmee deze tarp stabiel kan worden opgezet met behulp van de meegeleverde haringen en scheerlijnen. Tevens is deze Nomad tarp voorzien van bevestigingsogen waaraan tarpstokken bevestigd kunnen worden. Deze tarpstokken worden echter niet meegeleverd wij deze tarp.

Met een gewicht van 1000 gram en een pakmaat van 38 x 8 centimeter kan de Nomad Tarp XL gemakkelijk worden meegedragen in de rugzak. Dit maakt de Nomad Tarp XL geschikt voor gebruik tijdens meerdaagse fietstochten en wandeltochten.

Het doek van deze Nomad tarp is gemaakt uit 75D polyester. Dit maakt deze tarp zeer slijtvast. Tevens is het doek voorzien van een brandvertragende coating wat de veiligheid van deze tarp ten goede komt. Dankzij de volledig getapete naden en de PU coating biedt de Nomad Tarp XL een waterdichtheid van 3000 mm waterkolom.

De Nomad Tarp XL wordt geleverd met aluminium V-profiel haringen met een lengte van 18 centimeter. Dit zorgt er voor dat deze tarp op vrijwel alle ondergronden stabiel kan worden verankerd. Dankzij de meegeleverde reflecterende scheerlijnen kan de Nomad Tarp XL gemakkelijk en snel worden afgespannen.

De Nomad Tarp XL wordt geleverd inclusief scheerlijnen, haringen en opbergzak.

Specificaties:

Afmetingen: 290 x 290 centimeter
Pakmaat: 38 x 8 centimeter
Gewicht: 1000 gram
Materiaal tarp: 75D polyester, brandvertragend, met getapete naden en PU coating
Waterdichtheid: 3000 mm waterkolom
Materiaal haringen: V-profiel aluminium
Lengte haringen: 18 centimeter
Materiaal scheerlijnen: PP string, reflecterend