MarktPlaza

Nomad Jade Tarp XL

122x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Nomad Jade Tarp XL is met een gewicht van slechts 695 gram een lichtgewicht tarp en heeft de afmetingen van 290 x 290 centimeter. Dankzij het lichte gewicht en de kleine pakmaat van 23 x 8 centimeter kan de Nomad Jade Tarp XL gemakkelijk worden vervoerd in de rugzak. Dit maakt deze Nomad tarp zeer geschikt voor gebruik tijdens langere wandeltochten of fietstochten.

Doordat de Jade Tarp XL van Nomad is gemaakt van 15D ripstop nylon is het doek slijtvast. Het doek is aan de onderzijde voorzien van een PU coating. De buitenzijde is voorzien van een silicone coating. Deze coatings en de volledig getapete naden zorgen er voor dat de Nomad Jade Tarp XL een waterdichtheid heeft van 3000 mm waterkolom waardoor deze bescherming biedt tegen zelfs de zwaarste regenbui.

De Nomad Jade Tarp XL wordt geleverd met lichtgewicht aluminium V-profiel haringen. Deze haringen bieden een zeer goede grip in vrijwel alle bodems. Ook wordt deze Nomad tarp geleverd met reflecterende scheerlijnen waarmee de tarp gemakkelijk kan worden opgespannen.

Dankzij de verstevigde bevestigingspunten kan de Jade Tarp XL van het merk Nomad op veel verschillende manieren worden opgezet. Zo kan deze tarp bijvoorbeeld worden gebruikt als luifel in combinatie met een tent, of als vrijstaande tarp.

De Nomad Jade Tarp XL wordt geleverd met opbergzak, haringen en scheerlijnen. De tarp wordt zonder tarpstok geleverd. Tarpstokken zijn los bij ons verkrijgbaar in onze categorie tarpstok.

Specificaties:

Afmetingen: 290 x 290 centimeter
Gewicht: 695 gram
Pakmaat: 23 x 8 centimeter
Kleur: groen
Materiaal tarp: 15D ripstop nylon met silicone/ PU coating en getapete naden
Waterdichtheid: 3000 mm waterkolom
Materiaal haringen: aluminium
Afmetingen haringen: V-profiel 16 centimeter
Gewicht haringen: 10,7 gram per stuk
Materiaal scheerlijnen: polyester