MarktPlaza

nk 217 - Cijfers zijn als bikini's - Robbertje

82x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Cijfers zijn als bikini's - Robbertje.

70 000 jaar geleden waren we bijna uitgestorven: op dat moment liepen er slechts 2 000 mensen op aarde rond. Gelukkig heeft moedertje natuur daar lering uit getrokken: om uitsterven te voorkomen, denkt de moderne man gemiddeld zo'n 300 keer per dag aan seks.
Dat vrouwen daar weleens kregelig van worden, zal niemand verbazen. Maar zelfs daaraan is gedacht: vrouwen kunnen bijvoorbeeld veel harder 'rot op!' schreeuwen dan mannen. Het record staat met 121 decibel op naam van een 20-jarige vrouw. Dat komt overeen met het lawaai dat een rockband produceert. En speciaal voor hen die twijfelen aan de effectiviteit van dat geschreeuw: herrie op het niveau van een gewoon gesprek (55 decibel) doet je bloeddruk al met zo'n 60 procent stijgen.
Zou het abominabele rijgedrag van mannen trouwens iets met die overdreven interesse voor seks te maken hebben? Want Nederlandse mannen rijden weliswaar meer dan vrouwen (gemiddeld 18 500 tegen 12 000 autokilometers per jaar), toch zijn ze verantwoordelijk voor maar liefst 92 procent van alle verkeersovertredingen. Mannen worden bovendien 10 keer vaker dan vrouwen op de bon geslingerd en zitten ook 16 keer vaker met alcohol op achter het stuur.
Maar maak je geen zorgen. In dit boekje valt voldoende te lachen, zélfs voor mannen met een auto. Toch ontevreden na het lezen ervan? Koop dan een pijlgifkikkertje. Het gif van één zo'n beestje is 200 keer sterker dan strychnine; je kunt er met gemak 2 000 schrijvers mee om zeep brengen.

ISBN 978-90-453-0016-8
staat: NIEUW / type: pocket / gewicht: 186 gr.