MarktPlaza

Nissan Qashqai - DIG-T 115 Tekna + Glassroof * 1E EIGENAAR * LAGE KM-STAND

576x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2014 - sep 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
GVW: 1.860 kg
Afmetingen (LxBxH): 438 x 181 x 159 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 10,6 s
Topsnelheid: 185 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 129 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Dodehoek detector
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 19"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Rijstrooksensor
- Rondomzicht camera
- Verkeersbord detectie
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen verwarmd
DEZE AUTO IS AL BINNEN, MAAR WORDT MOMENTEEL VOOR U KLAARGEMAAKT VOOR DE VERKOOP EN DE FOTOREPORTAGE. INFORMEER NAAR DE BESCHIKBAARHEID VOOR EEN BEZICHTIGING EN PROEFRIT.
Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Nissan Qashqai. Dit is een auto uit 2014, er staat 45279 kilometer op de teller. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de dab-ontvanger. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook en automatisch dimmende binnenspiegel.
In de Nissan Qashqai heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Ook helpen het autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter, u rit tot een veilige rit te maken.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.
Auto Niroc is Nissan-dealer en Top-Occasion Centrum alle merken voor Limburg en Zuid-Oost Brabant met vestigingen in Weert en Roermond. Auto Niroc is uitgeroepen tot beste Nissan dealer van Nederland met het behalen van de Global Dealer Award! De geadverteerde prijs is inclusief onvermijdbare kosten. Optioneel is er het Auto Niroc afleverpakket voor € 495,-. Hierbij krijgt uw nieuwe occasion onderhoud conform fabrieksvoorschriften, een nieuwe APK Keuring, een uitgebreide service-controle, een volledige poets- en reinigingsbeurt.