MarktPlaza

Nissan Qashqai - 2.0 Tekna Premium 4WD *NIEUWJAARKNALLERS* | Pano | NAV | *NIEUWJAARKNALLERS

84x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: feb 2007 - jul 2008
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 196 Nm
GVW: 1.960 kg
Afmetingen (LxBxH): 432 x 178 x 162 cm
Wielbasis: 263 cm
Acceleratie (0-100): 10,6 s
Topsnelheid: 190 km/u
Interieurkleur: Bruin
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,4 l/100km (1 op 11,9)
Brandstofverbruik in de stad: 11,0 l/100km (1 op 9,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,0 l/100km (1 op 14,3)
CO2 uitstoot: 204 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 695): Upgrade naar een hoger label: u kunt altijd een upgrade doen naar een pakket hoger de kosten van de upgrade bedragen €695,-
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audioinstallatie met cd-wisselaar
- Autotelefoon voorbereiding
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare en verwarmde voorstoelen
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
We hebben een geweldig verkoopjaar gehad en dat vieren we door knallend het nieuwe jaar in te gaan. Daarom bieden wij u momenteel deze auto aan tegen een zeer scherpe aanbiedingsprijs. U krijgt geheel gratis een gloednieuwe APK-keuring, Grote service onderhoudsbeurt conform fabrieksrichtlijnen, 3 maanden garantie en een mobiliteitspas voor heel Europa als u dit jaar nog deze prachtige occasion aanschaft! (Normaal t.w.v. € 995,-)
Heeft u geen auto in te ruilen dan krijgt u van ons ook nog eens een tankpas t.w.v. € 250,-!!! Een deal om niet te missen dus, kom snel langs want wie het eerst komt wie het eerst maalt!
Met zijn hoge postuur en grote wielen is dit een auto waarmee u overal gezien mag worden. Deze dealeronderhouden Nissan Qashqai uit 2007 heeft 161589 kilometer gelopen. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze auto. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen en elektrisch inklapbare buitenspiegels zijn aan boord.
Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Het luxeniveau in deze Nissan is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse in deze mooie Nissan? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.