MarktPlaza

Nissan Qashqai - 1.6 Tekna Panorama-dak I Navigatie I Leer I Airco I Sport velgen I

98x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Bandenmaat: 215/65 R17
GVW: 1.272 kg
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 180 km/u
Interieurkleur: Bruin
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 100% Dealeronderhouden
- Achterruitverwarming
- Achteruitrij Camera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audiobediening op stuur
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Aux-aansluiting
- Bekerhouder voor
- Buitenspiegels in kleur van carrosserie
- Buitentemperatuurmeter
- Comfort pakket
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Kinderzitje voorbereiding ISOfix
- Licht & Zicht pakket
- Metallic lak
- Middenarmsteun voor
- Multifunctioneel stuur
- Multimedia-voorbereiding
- Onderhoud boekje aanwezig
- Rokersvrije auto
- Stoelverwarming voor
Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto’s. Dat ziet u terug in deze Nissan Qashqai. De aandrijving van deze Nissan wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De leren bekleding straalt klasse en goede smaak uit. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Ook is de auto voorzien van: aluminium dakrailing, warmtewerend glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en middenarmsteun voor.
U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Achter het stuur van deze Nissan bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze Nissan is met lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Nissan Qashqai is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Nissan in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
010 437 35 81 of info@liekendiek.nl WhatsApp op 0686 85 97 11
Wil u alvast een snelle bezichtiging dat kan en wel via Face Time bel 06 86859711 en wij geven u alvast een Sneak Preview van wat u kunt verwachten van de occasion waarin uw interesse naar uitgaat.
Benieuwd wat deze auto per maand gaat kosten? Kijk dan onder de button Lease aanbod of Bereken eenvoudig én persoonlijk je eigen prijs voor de verzekering en/of financiering van deze auto!
Financiering ;
*Aantrekkelijke rentetarieven
*Boetevrij aflossen
*Geen bijkomende kosten