MarktPlaza

Nissan Qashqai - 1.5 DCi Tekna

78x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jan 2014 - mei 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 260 Nm
GVW: 1.910 kg
Afmetingen (LxBxH): 438 x 181 x 159 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 11,9 s
Topsnelheid: 182 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 332 - 351 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Dodehoek detector
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Inclusief Rijklaarmaakkosten
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 19"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Rijstrooksensor
- Rondomzicht camera
- Trekhaak afneembaar
- Verkeersbord detectie
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen verwarmd
Een mooie, praktische auto voor het hele gezin, deze Nissan Qashqai uit 2014 heeft 96678 kilometer gelopen. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze auto. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Ook is de auto voorzien van: 19 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de dab-ontvanger. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook en automatisch dimmende binnenspiegel.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. In de Nissan Qashqai heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij ‘leest’ voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Heeft u interesse in deze mooie Nissan? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.
Veelzijdigheid en doordacht design staan aan de basis van deze ruime Nissan Qashqai uit 2014 die een stand van 96678 kilometer op de teller heeft. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. De lederen bekleding geeft het interieur een rijke en luxe uitstraling. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de alllerhoogste geluidskwaliteit. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook is de Nissan uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook en automatisch dimmende binnenspiegel.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Zoals u mag verwachten van deze Nissan Qashqai is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. U bent mede dankzij autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter steeds veilig onderweg.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Autobedrijf den Hartogh bezit sinds 1969 een officieel Nissan dealerschap, toen nog het Datsun dealerschap. Het bedrijf bestaat uit een showroom en een werkplaats met 6 hefbruggen, alwaar sinds 1984 APK-keuringen worden uitgevoerd.