MarktPlaza

Nissan Qashqai - 1.2 Tekna* CAMERA*NAVIGATIE*PANORAMADAK

461x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2014 - sep 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
GVW: 1.860 kg
Afmetingen (LxBxH): 438 x 181 x 159 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 185 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 129 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- Chroomlijsten om de ramen
- chroom om de ramen
- dagrijverlichting
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch en regensensor
- electrische inklapbare spiegels
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Extra getint glas
- Keyless entry
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17 inch
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Rondomzicht camera
- Stuurbekrachteging
- Stuur verstelbaar
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- DAB ontvanger
- Dodehoek detector
- Elektronisch Sper Differentieel
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- LED koplampen
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Rijstrooksensor
- Verkeersbord detectie
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen verwarmd
Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Nissan Qashqai. Dit is een auto uit 2015, er staat 74107 kilometer op de teller. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Lederen bekleding is in deze rijk uitgeruste auto ook aanwezig. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer extra getint glas, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de alllerhoogste geluidskwaliteit. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. In deze Nissan kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze Nissan hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. U bent mede dankzij autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter steeds veilig onderweg.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?
Een mooie, praktische auto voor het hele gezin, deze dealeronderhouden Nissan Qashqai uit 2015 heeft 74107 kilometer gelopen. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Met de dab-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control.
In de Nissan Qashqai heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Al onze auto's worden zorgvuldig afgeleverd
* APK incl onderhoudsbeurt en poetsbeurt;
* incl. 6 maanden BOVAG garantie;
* hiervoor berekenen wij 550 euro;