MarktPlaza

Nissan Qashqai - 1.2 Acenta Parelmoerwit, nieuwstaat, dealer onderhouden

557x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 225/55 R17
GVW: 1.860 kg
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 10,6 s
Topsnelheid: 185 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 129 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Automatisch Sper Differentieel
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Aux aansluiting
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektronisch sperdifferentieel
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- parelmoer metallic
- Parkeersensor voor en achter
- Rijstrooksensor
- Verkeersbord detectie
- Versnellingspook
- Winterbanden
Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merk je ook aan deze Nissan Qashqai. De aandrijving van deze Nissan wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. In deze Nissan profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, pearl metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Het luxeniveau in deze Nissan is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel.
In de Nissan Qashqai heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.
Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct? Zeer mooie Nissan Quasqai, compleet uitgevoerd met o.a. Navigatie, Line assist, cruise control, Led verlichting, stoelverwarming, Achteruitkijkcamera, parkeersensoren zowel voor als achter en 17 inch velgen.
Deze auto is dealer onderhouden en afkomstig van de eerste eigenaar. Facturen van het onderhoud zijn aanwezig, hiermee is de km stand volledig aantoonbaar. Inruil van uw huidige auto of garantie is uiteraard mogelijk.
Wij rekenen geen afleveringskosten.
Omdat wij veel onderweg zijn verzoeken wij u vriendelijk om eerst een afspraak te maken voordat u langs komt voor een proefrit of een bezichtiging.
Steenhagen auto's (RDW erkend)
www.steenhagenautos.nl