MarktPlaza

Nissan Qashqai - 1.2 Acenta Connect | Navigatie | Camera

551x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2016 - sep 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
Wielbasis: 265 cm
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 185 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik in de stad: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 129 g/km
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 07-06-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Afleverpakket personenauto: Onderhoudsbeurt volgens fabrieksopgaveNieuwe APKAlgehele technische controle3 maanden max. 10.000 km garantie (occasions vanaf 4500,- incl. btw)
## Aanvullende opties en accessoires
- Accident Avoidance System
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch en regensensor
- LED dagrijlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Rijstrooksensor
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verkeersbord detectie
- Voorstoelen verwarmd
Wereldwijd worden de Japanse automerken geprezen om hun baanbrekende ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau van hun auto’s. Dat is ook te merken aan deze Nissan Qashqai uit 2017 die 42690 kilometer heeft gelopen. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer metallic lak, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Ook lederen stuur en versnellingspook en automatisch dimmende binnenspiegel horen tot de voorzieningen op deze auto.
U geniet nog meer van het rijden met uw Nissan omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze Nissan hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Met het accident avoidance system heeft u een extra paar ogen aan boord. Het systeem waarschuwt bij een dreigende aanrijding. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken.
Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
Wereldwijd worden de Japanse automerken geprezen om hun baanbrekende ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau van hun auto’s. Dat is ook te merken aan deze Nissan Qashqai uit 2017 die 42690 kilometer heeft gelopen. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Bij de rijke uitrusting horen ook metallic lak, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook en automatisch dimmende binnenspiegel.
In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. In druk verkeer en onoverzichtelijke situaties helpt het accident avoidance system mee om een aanrijding te vermijden. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Is deze auto iets voor u? Vraag dan een vrijblijvende financial lease offerte aan via onze website. Wij rekenen geen afleverkosten, onze occasions boven de 4500 euro krijgen standaard een nieuwe APK, Onderhoudsbeurt volgens fabrieksopgave en 3 maanden garantie. Wij zijn dealer van de merken Isuzu, Ssangyong, Nissan en Dodge Ram, tevens zijn wij gespecialiseerd in 4x4 en (USA) Pick-ups. Wij staan voor service en kwaliteit, hiervoor waarderen onze klanten ons met een 8.4.
Openingstijden
Maandag: 8:00 t/m 17:00
Dinsdag: 8:00 t/m 18:00
Woensdag: 8:00 t/m 18:00
Donderdag: 8:00 t/m 18:00
Vrijdag: 8:00 t/m 18:00
Zaterdag: 9:00 t/m 17:00
Zondag: Gesloten