MarktPlaza

Nissan Qashqai - 1.2 115PK N-Vision *17.214 KM | Design Pack | Pan. Dak | Leder&Alcantara+Stoelverw.

503x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2016 - sep 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
GVW: 1.860 kg
Afmetingen (LxBxH): 438 x 181 x 162 cm
Wielbasis: 265 cm
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 185 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik in de stad: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 133 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth carkit
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- DAB ontvanger
- Design-pakket
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektronisch Sper Differentieel
- Eletrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem met kleurenscherm
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Rijstrooksensor
- Rondomzicht camera
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verkeersbord detectie
- Voorstoelen verwarmd
Met de Nissan Qashqai is heel veel mogelijk. Een vakantie met het hele gezin, die nieuwe kast ophalen bij Ikea of gezellig met zijn vijven een dagje erop uit. Dit dealeronderhouden exemplaar is uit 2016 en heeft 17214 kilometer op de teller. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de alllerhoogste geluidskwaliteit. Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.
Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto’s. Dat ziet u terug in deze Nissan Qashqai van het bouwjaar 2016, die op de teller 17214 kilometer heeft staan. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de dab-ontvanger. Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Nissan Qashqai samen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt. In deze Nissan vinden we verder een autonoom remsysteem en gordijnairbags achter
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Nissan, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Laat u niets wijsmaken, deze Nissan Qashqai biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze dealeronderhouden auto uit 2016 heeft 17214 kilometer gelopen. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. In deze Nissan profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met de dab-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort.
In de Nissan Qashqai heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt. Ook helpen het autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, u rit tot een veilige rit te maken.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze Nissan, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Op viaBovag zijn de prijzen inclusief het BASIS pakket.
Bochane BASIS pakket á € 695,-
• 6 maanden BOVAG Garantie
• Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
• Minimaal 6 maanden geldige APK keuring
• Vloeistoffencontrole
• Bochane Privilege Pas (vele gratis diensten voor 1 jaar)
• Afleveringsbeurt
Bochane PLUS pakket á € 895,-
• 12 maanden Top Occasion garantie of maximaal 20.000km
• Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
• Nieuwe APK keuring
• Onderhoudsbeurt volgens schema fabrikant
• Bochane Privilege Pas (vele gratis diensten voor 1 jaar)
• Pakket 2 is alleen mogelijk voor auto’s, die op datum van aflevering maximaal 5 jaar oud zijn met een maximale kilometerstand van 100.000 km bij aflevering.
Bochane PREMIUM pakket á € 1095,-
• 24 maanden Top Occasion garantie of maximaal 30.000km
• Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
• Nieuwe APK keuring
• Onderhoudsbeurt volgens schema fabrikant
• Bochane Privilege Pas (vele gratis diensten voor 1 jaar)
• Pakket 3 is alleen mogelijk bij auto’s van de merken Renault, Dacia en Nissan, die op datum van aflevering maximaal 5 jaar oud zijn met een maximale kilometerstand van 100.000 km bij aflevering.