MarktPlaza

Nissan Primastar - 145.29 2.5 dCi 350L

724x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2006 - jul 2010
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 3.035 kg
Wielbasis: 350 cm
Tankinhoud: 90 liter
Topsnelheid: 173 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,2 l/100km (1 op 12,2)
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 104 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- 12Volt aansluiting
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Stuur verstelbaar
- Tussenschot laag
- Tussenschot volledig
- Zijschuifdeur links
- Zijschuifdeur rechts
Wereldwijd worden de Japanse automerken geprezen om hun baanbrekende ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau van hun auto’s. Dat is ook te merken aan deze Nissan Primastar uit 2008 die 145389 kilometer heeft gelopen. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer metallic lak en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. De uitrusting van deze Nissan is met verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Nissan Primastar. Dit is een auto uit 2008, er staat 145389 kilometer op de teller. Tot de uitrusting van deze Nissan behoren ook metallic lak en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. U vindt in deze auto ook airconditioning. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. De Nissan is standaard voorzien van: verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.