MarktPlaza

Nissan Note - 1.5 dCi Connect Edition (Volledig rijklaar incl. garantie)

529x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2013 - jun 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.615 kg
Afmetingen (LxBxH): 414 x 170 x 154 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 11,9 s
Topsnelheid: 179 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
Brandstofverbruik in de stad: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
CO2 uitstoot: 90 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 263 - 276 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Keyless entry
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Bij ons geen internet meeneemprijzen als lokkertje maar een zeer scherpe prijs inclusief afleveringskosten. Wij bieden u de auto aan met de bijbehorende service zoals velen al van ons gewend zijn: Afleveringsbeurt, APK, 12 maanden Vakgarage pechhulp, Poetsen binnen- en buitenzijde, €. 25,- brandstof & 6 maanden garantie.
U voelt zich meteen thuis achter het stuur van deze Nissan Note, met zijn ruime en comfortabele interieur. Dit is een dealeronderhouden auto uit 2015, er staat 80060 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto was van de eerste particuliere eigenaar. Zijn pittige prestaties dankt deze Nissan aan zijn compacte en zuinige motor. Tot de uitrusting behoren ook metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. In deze Nissan kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Deze auto is voorzien van boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Onze advertenties zijn met grote zorg samengesteld, op eventuele fouten of prijswijzigingen kunnen geen rechten worden ontleend.