MarktPlaza

Nissan Note - 1.4 First Note 5 Drs, Airco

208x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Bekleding: Stof
Interieurkleur: black
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: zeer goed
Technische staat: zeer goed
Optische staat: zeer goed
Aantal sleutels: 1
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Carkit
- CD-Wisselaar
- Centrale deurvergrendeling afstandbediening
- Mistlampen voor
- Reservewiel
Zeer nette Nissan Note uit 2006. Auto ziet er perfect uit en is super ruim van binnen. Voorzien van alle luxe opties die je nodig hebt voor een fijne en veilige rit. Airco, zomerbanden. lichtmetaal velgen. Onderhoudshistorie compleet en aantoonbaar en weinig kilometers gelopen. Zeer mooie auto voor een scherpe prijs.
U bent van harte welkom voor een overtuigende proefrit. Bel of mail altijd eerst voor een afspraak, zodat wij u kunnen verzekeren dat de auto voor u klaar staat. Graag tot ziens!
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Wij maken graag een reeel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whats app naar ons met de volgende gegevens: Kenteken, Kilometerstand, Foto’s en eventuele bijzonderheden.
Autohuis CM is een kleinschalig bedrijf, waarbij de klant centraal staat. Wij luisteren naar uw wensen en zoeken naar een passend aanbod in overeenstemming met uw behoeftes.
Wij hechten grote waarde aan: vertrouwen, eerlijk advies en nette afhandeling & aflevering van ons product. We zijn RDW erkend en aangesloten bij de Nationale Autopas. Graag ontvangen wij u in Haaksbergerstraat 31- A te Hengelo : de koffie of thee is snel voor u gemaakt!
Voor meer informatie of een bezichtiging bel 0626238754