MarktPlaza

Nissan Juke - 1.6 DIG-T Tekna All-Mode -Navi-Leder-Airco-4WD

540x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Vierwielaandrijving
GVW: 1.860 kg
Afmetingen (LxBxH): 414 x 177 x 157 cm
Wielbasis: 253 cm
Acceleratie (0-100): 8,4 s
Topsnelheid: 200 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik in de stad: 10,2 l/100km (1 op 9,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
CO2 uitstoot: 175 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Afleverpakket (1): Wij leveren onze auto's inclusief Onderhoudsbeurt, APK, Cleanbehandeling, Tenaamstelling, 3 maanden garantie op draaiende delen.
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie (3 maanden garantie)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Audio-navigatie full map
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Keyless entry
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuurwiel multifunctioneel
De Nissan Juke is een goed voorbeeld van Japanse bouwkwaliteit. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de lederen bekleding. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.
U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. In een auto als deze kunt u niet zonder climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Het luxeniveau in deze Nissan is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook is de Nissan uitgerust met: lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Nissan Juke samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Nissan in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Wij met ons enthousiaste team staan voor u klaar om u van dienst te zijn om te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze bij de door u geselecteerde auto uit onze wisselende voorraad.