MarktPlaza

Nissan 350Z Roadster - 3.5 V6 - Alle documentatie en sleutels - Fairlady - Kleppenuitlaat

689x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 1.820 kg
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 6,4 s
Topsnelheid: 250 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donkergrijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 11,4 l/100km (1 op 8,8)
Brandstofverbruik in de stad: 16,1 l/100km (1 op 6,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 8,7 l/100km (1 op 11,5)
CO2 uitstoot: 249 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 224 - 252 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Standaard (inbegrepen): Bij aflevering wordt uw auto voorzien van 12 maanden APK en worden alle vloeistoffen aangevuld en gecontroleerd.
- Pakket Basis (€ 295 meerprijs): Bij aflevering wordt uw occasion voorzien van een kleine afleverbeurt, 12 maanden APK 1 maand garantie op motor, onderstel en versnellingsbak.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard"): Autotrust garantie
- Pakket Premium (€ 495 meerprijs): Bij aflevering wordt uw occasion voorzien van een grote onderhoudsbeurt (olie+oliefilter+interieurfilter+luchtfilter+bougies en vloeistoffen-controle), 12 maanden APK, professionele poetsbeurt en 3 maanden garantie op de motor, versnellingsbak en het onderstel.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard"): Autotrust garantie
- Pakket Excellence (€ 795 meerprijs): Bij aflevering wordt de auto voorzien van 12 maanden APK, grote onderhoudsbeurt (olie+oliefilter+luchtfilter+interieurfilter+bougies en vloeistoffen controle), professionele poetsbeurt met keramische coating met certificaat en 6 maanden garantie op de motor, versnellingsbak en het onderstel.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard"): Autotrust garantie
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Electronic Brake Distribution
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Versnellingspook
- Wis-/was installatie voor koplampen
U aangeboden Fairlady Z Nissan,
als we het hebben over een echte Japanse Roadster, dan valt deze in de juiste categorie! Prachtig onderhouden exemplaar met kleppen uitlaatsysteem wiens open of dicht kan, verder heeft de auto een aangepaste intake en veel leuke extra's wat de auto sneller maakt en sportiever doent ogen. Auto rijdt en schakelt perfect en oogt zeer fraai, nu aangeboden voor scherpste prijs in Europa! Kortom de meeste fun per euro!
Ons bedrijf is opgericht uit de passie voor het in/verkopen van mobiliteit en het poetsen van auto’s, vrachtauto’s en boten. Ons bedrijf staat voor Dutch-Mobility of te wel Nederlands Mobiliteit, doormiddel van de juiste scholing, ervaring en kennis kent DUMO Automotive alle fijne grepen uit het vak. Uw kunt bij ons terecht voor de prachtige occasions, producten voor het optische onderhouden en reinigen van uw auto of boot, poets behandelingen voor auto’s en boten.
Ook werken we samen met Garages, zodat we uw occasion kunnen voorzien van zekerheden op het gebied van onderhoud & garantie! Staat uw gewenste occasions er niet tussen? Ons bedrijf beschikt ook over de mogelijkheid een zoekopdracht voor uw gewenste occasion te realiseren, zowel uit binnen/buitenland. Graag verwelkomen wij uw op ons bedrijf met vers kopje koffie of thee voor de eventuele mogelijkheden te bespreken.