MarktPlaza

Nipponia Volty

216x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Omschrijving:
De Nipponia Volty is waarschijnlijk de beste escooter die je op dit moment kunt kopen! De kwaliteit van deze prachtige retro-achtige elektrische scooter is buitengewoon hoog, en er zijn veel merkonderdelen gebruikt waaronder Bosch voor de motor en Samsung/LG voor de accu’s. Er is zelfs Cruise control, USB, en LED verlichting aanwezig!
De Volty heeft een 1500 Watt sterke Bosch motor die je voorziet van een hoop vermogen. Hij accelereert zeer vlot, zelfs met iemand achterop.
Standaard is de Nipponia Volty uitgerust met 1 accu, maar een 2de accu is ook mogelijk!  Met 2 accu’s haalt u 100 kilometer wanneer u 25km per uur zou rijden, en 60 kilometer wanneer u 45km per uur zou rijden.
Op de accu is niet bezuinigd want er ligt een hoge kwaliteit accu in de Volty. De 60V 24Ah accu is van een Lithium ion type en voorzien van een intelligent batterij management systeem. Deze beschermt de accu tegen diepontlading en laat het opladen snel en veilig verlopen. Opladen doet u gemiddeld in 5 uur wanneer de accu helemaal leeg is. Tussendoor bijladen is geen probleem en kost een stuk minder tijd. De accu(‘s) zijn overigens uitneembaar waardoor je niet gebonden bent aan een stopcontact in de buurt.
 
De Volty escooter is uitgerust met een mooi overzichtelijk LCD beeldscherm. Hierop kunt u alle nuttige informatie in een oogopslag aflezen. De snelheid wordt met grote cijfers weergegeven, en de accucapaciteit is eenvoudig afleesbaar aan de hand van streepjes. Naast een kilometerteller is er ook een dagteller aanwezig. Op het stuur vindt u  tevens een schakelaar waarmee u de maximumsnelheid kunt beperken.

Specificaties:
Kleuren : Zwart, Grijs, Roze, Wit/Rood, Wit/Blauw
Bereik : Tot 100 km (@25km/h)
Extra accu: meerprijs: €999,95
Motor : Naafmotor, 1500W Bosch®
Volledige oplaadtijd : 5 uren
Type batterij :  Lithium – Ion 60V/24Ah
Gewicht van de batterij : 9 Kg
Laadcycli : 500
Maximum snelheid : 25km/h of 45km/h
Max Koppel : 22 N.m
Remmen : Schijfrem voor – Schijfrem achter
Accessoires : USB-lader, bagagedrager en topkoffer
Cruise Control-systeem : Ja
Zadelhoogte : 750mm
Afmetingen (LxBxH) mm : 1765 x 685 x 1040
Maximale lading : 150 Kg
Capaciteit voor hellingsvermogen : 15 graden
Garantie : 2 Jaar

Adres:Kerkdijk 44, 4927 RB, Hooge Zwaluwe
Telefoon:06 - 53 27 60 30
KVK:58737308
Email:info@tzscooter.nl