Nina Simone - Top 40 Nina Simone Her Ultimate Top 40…

  • Aantal keer bekeken 16x bekeken
  • Datum geplaatst 3 maanden geleden geplaatst


Ophalen of verzenden
Staat van het product
Type advertentie
Type prijs


Nina Simone  -  Top 40 Nina Simone Her Ultimate Top 40 Collection (2 CD) Nieuw/Gesealed


CD 1
1 My Baby Just Cares for Me
2 Feeling Good
3 Don't Let Me Be Misunderstood
4 I Loves You Porgy
5 I Put a Spell On You
6 I Think It's Going to Rain Today
7 Backlash Blues
8 I Wish I Knew How It Would Feel to Be Free
9 Do I Move You ?
10 The Look of Love
11 Go to Hell
12 I Want a Little Sugar In My Bowl
13 My Man's Gone Now (From "Porgy and Bess")
14 Turn Me On
15 Since I Fell for You
16 I Get Along Without You Very Well (Except Sometimes)
17 I Shall Be Released
18 Nobody's Fault But Mine
19 Do What You Gotta Do
20 Sinnerman
21 Why ? (The King of Love Is Dead)

Tracklist: CD 2
1 Ain't Got No - I Got Life (From the Musical Production "Hair")
2 Here Comes the Sun
3 Strange Fruit
4 Baltimore
5 Just Like a Woman
6 To Love Somebody
7 Everything Must Change
8 Funkier Than a Mosquito's Tweeter
9 Mr. Bojangles
10 Revolution (Part 1)
11 My Way
12 Save Me
13 Suzanne
14 The Times They Are A-Changin'
15 To Be Young, Gifted and Black
16 The Family
17 Let It Be Me
18 Sinnerman
19 Ain't Got No, I Got Life remix vs. Groovefinder

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties

Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.