MarktPlaza

Nina Roland - Het liefste meisje van de wereld

91x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nina Roland - Het liefste meisje van de wereld
Kluitman-romanserie M0248
Geïllustreerd door F. Manders
159 pag., isbn 90 206 0248 9
2 ezelsoren in de achterkaft, vlekjes in het boek, aan de zijrand van het boek sporen van een boekenworm die er ooit in gezeten heeft!
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)


"Cora le Roi, de mooie toneelnaam waarachter Lientje Koning schuilgaat en haar vriendin Stefa zijn verbonden aan de operette 'Het liefste meisje van de wereld' als eenvoudige koormeisjes, waarin Aleid van Heselburg en Freddy Marin als liefdespaar een groot succes beleven.
Nu heeft Aleid meer door relaties dan door zangtalent deze hoofdrol gekregen en dat leidt met Freddy, een arties in hart en nieren, dikwijls tot conflicten, die hun verloving in gevaar brengen.
Wanneer Cora moet invallen voor Aleid als deze haar enkel bezeert, breekt het conflict eerst recht los, hetgeen ook op Cora's relatie tot Freddy een ongunstige invloed heeft.
Hoe deze verwarde situatie toch nog tot een vreugdevol slot voor Cora komt, is geheel en al in overeenstemming met de romantische sfeer, die de operette 'Het liefste meisje van de wereld' kenmerkt."


(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘romans’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)