MarktPlaza

Nieuwe avonturen van Ellery Queen

86x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Nieuwe avonturen van Ellery Queen. Prisma pocket nr. 2600 in zeer nette staat. 5 avonturen in een.
De Lamp van God
Sylvester Mayhew overleed terwijl hij wachtte op zijn dochter die hij niet meer had gezien sinds hij twintig jaar geleden van haar moeder was gescheiden. Alice komt net te laat in het sinistere oord waar hij sindsdien zijn jaren sleet, omring door al even sinistere en voor Alice onbekende familieleden. EQ gelooft niet dat haar vader een natuurlijke dood is gestorven.
De Jacht op het Parelsnoer
Wie stal het kostbare parelsnoer van Leonie Barrett?
Was het een van de gasten van haar vader, generaal majoor Barrett? Ellery Queen verzint een 'schatgraversspel' in de hoop wat licht op de zaak te kunnen werpen.
De Holle Draak
Miss Merrivel, een gediplomeerd verpleegster heeft de zorg op zich genomen van een oude Japanse heer, die herstellend is van een operatie. Er geberuen vreemde dingen in zijn exotisch landhuis. Zijn het inderdaad bovennatuurlijke krachten die de oude man spoorloos doen verdwijnen? EQ staat voor een raadsel.
Het Huis der Duisternis
Het Huis der Duisternis is de nieuwste aanwinst van een spraakmakend Lunapark. Luguber, griezelig en huiveringwekkend. Ellery Queen ondervindt dat het gegriezel dodelijke ernst is.
Het bloedend portret
EQ is de gast van kunstschilder Mark Gramaton en zijn beeldschone vrouw Mimi. Mark is in het bezit van een merkwaardig schilderij van een van zijn voorvaderen, waarvan het verhaal luidt dat het portret gaat bloeden wanneer een vrouw van en Gramaton aanknoopt met een ander. EQ gelooft er natuurlijk niets van, maar komt toch voor verrassingen te staan.
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.