MarktPlaza

Nieuw !! Luxe villa Ardennen te huur met saunabarrel 14 pers.

345x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving


Deze luxe woning staat voor een comfortabel ingerichte vakantiewoning/gîte waar we maximum 12 volwassen personen met kinderen kunnen verwelkomen voor een ontspannen verblijf in het hartje van de Ardennen.
Onze vakantiewoning is gelegen in Herlinval, een zeer rustige omgeving nabij de vele faciliteiten en slechts op enkele kilometers van La Roche centrum. La Roche, ook wel de parel van de Ardennen genoemd, met het feodaal kasteel uit de 11de eeuw dat U een uitzonderlijk uitzicht over de stad geeft. Naast wandelen en genieten van de natuur of een rondje petanque, komen ook de actieve sportievelingen hier volop aan hun trekken. Kajakken, raften, mountainbiken, quadrijden, paardrijden en langlaufen zijn maar enkele van de zovele activiteiten die de streek U te bieden heeft. 's Morgens ontwaken en genieten van het panoramische uitzicht, na een winterse wandeling opwarmen bij het knetterend houtvuur, of zalig genieten in de houtgestookte buitensauna. Ook voor de culinaire genieters is er een streekgebonden aanbod in overvloed.
De woning bestaat o.a. uit;
Inkom - vestiaire
ruime living - eetplaats 2 kinderstoelen
TV blue-ray home cinema + USB
TV Vlaanderen
ingerichte keuken: vaatwas - oven - kookplaat - microgolfoven en frigo met vriesvak, Senseo - koffiezet - broodrooster - waterkoker
Kinderhoek met krijtbord
Wasruimte - droogkast + wasmachine, ververskussen - toilet
6 slaapkamers met dubbel bed (160 x 200)
douches + wastafels
Buiten ;
Parkeergelegenheid voor 6 wagens
terras met tuinmeubelen en hangmat
barbecue
buitensauna + buitendouche
speeltoren voor de kinderen,...
prijzen weekend vanaf 880€ verbruik + schoonmaak inbegrepen !
Meer info op www.chaletardennen.be