Nieuw-Esoterische Genezing-Alice A. Bailey

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 114x bekeken
  • Datum geplaatst 8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Nieuw-Esoterische Genezing-Alice A. Bailey
Auteur: Alice A. Bailey
Nederlands - Paperback
Synthese Uitgeverij b.v. | november 1987
580 blz. kleine druk
Genezen is een exacte en veeleisende wetenschap. Ook esoterische genezing heeft een wetenschappelijke basis. In dit boek worden de afzonderlijke genezingsmethoden van de zeven stralen beschreven en eveneens worden de wetten en regels voor genezing besproken.
"Esoterische Genezing" is deel IV uit de reeks "Een verhandeling over de Zeven Stralen", het hoofdwerk van de Engelse Alice Bailey (1880-1949), stichtster van de z.g. "Arcane School", een aan de Theosophische Vereniging ontleende kring van ingewijden. Als al haar werk stoelt ook dit boek op mededelingen en leringen van de Tibetaan, een discipel met wie zij sinds 1919 verbinding had en door wiens invloed haar gedachtenwereld gevormd werd. Vanuit de haar geopenbaarde kennis van de Oude Wijsheid behandelt de schrijfster de psychologische oorzaken van ziekte, de oorzaken welke uit het groepsleven voortkomen, de fundamentele eisen voor genezen en de wetten van genezing. Haar benadering blijft strikt exoterisch, is binnen dat raam zeker waardevol
Ondanks grote vooruitgang van de medische wetenschap is er over ziekte en genezing nog veel onbekend. Een enorme doorbraak in kennis en geneesmethoden is te verwachten als we het bestaan erkennen van een ‘etherisch gebied’ en van het feit dat ieder mens, behalve een fysiek lichaam, ook een subtieler, etherisch lichaam heeft.
In de lezing over esoterische genezing worden de oorzaken van ziekte vooral in verband gebracht met de toestand van het etherisch lichaam. Het etherisch gebied, en dus ook het menselijk etherisch lichaam, is het intermediair tussen de verschillende stoffelijke en subtielere lichamen op het kosmisch stoffelijk gebied.
"Esoterische Genezing" is deel IV uit de reeks "Een verhandeling over de Zeven Stralen", het hoofdwerk van de Engelse Alice Bailey (1880-1949), stichtster van de z.g. "Arcane School", een aan de Theosophische Vereniging ontleende kring van ingewijden. Als al haar werk stoelt ook dit boek op mededelingen en leringen van de Tibetaan, een discipel met wie zij sinds 1919 verbinding had en door wiens invloed haar gedachtenwereld gevormd werd. Vanuit de haar geopenbaarde kennis van de Oude Wijsheid behandelt de schrijfster de psychologische oorzaken van ziekte, de oorzaken welke uit het groepsleven voortkomen, de fundamentele eisen voor genezen en de wetten van genezing.
verzending voor de koper


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.