Nieuw en origineel-Irresistible-Susan sarandon

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 184x bekeken
  • Datum geplaatst 7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

nieuw en origineel-Irresistible
Cast: Susan Sarandon-William McInnes, Georgie Parker & Sam Neill
Regisseur: Ann Turner
Dvd | 1 disk
99:00 minuten
oktober 2006
Sam Neill en Susan Sarandon (beiden in topvorm) verschaffen deze ondermaatse thriller veel meer krediet dan hij verdient.
Sophie (Sarandon), een gelauwerd schrijfster en illustrator, heeft het niet makkelijk: terwijl ze de recente dood van haar moeder nog moet verwerken, probeert ze de deadline te halen voor haar nieuwste boek, dat zal gaan over haar verborgen geheimen. Sophie staat onder grote druk, dus wanneer ze het idee krijgt dat iemand haar in de gaten houdt, haar huis binnensluipt en haar spullen ontvreemdt, wijt haar man (Neill), een hardwerkende architect, haar paranoïde gedrag aan stress. Bij Sophie vat het idee post dat Mara (Blunt), de nieuwe vrouwelijke collega van haar man, de geheimzinnig insluiper is.
Irresistible stelt ons de vraag: is Sophie gek aan het worden of probeert Mara echt haar leven te ruïneren? Maar waarom dan? Voor de getrainde thrillerkijker zijn die vragen niet zo moeilijk te beantwoorden. Dit is namelijk zo’n thriller waarin alle stukjes informatie netjes als een puzzel in elkaar vallen. Wie een paar van die puzzelstukjes in elkaar legt, weet voor de film op de helft is, welke kant het opgaat. Ondertussen kwijt Sarandon zich geweldig van haar taak als labiele, hysterische vrouw. Zij is zó fenomenaal goed, dat je tegen beter weten in toch nog even de mogelijkheid overweegt dat Irresistible een psychologisch portret is van een vrouw op het randje van de waanzin. Maar dan probeert regisseur Ann Turner ons weer onhandig op een dwaalspoor te brengen en weten we het weer: dit is een clichématige thriller, goed voor een woensdagavond op de commerciële zenders, maar acteurs als Sarandon en Neill onwaardig.
Verzending voor de koper


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.