Nieuw-Een terras vol kleur en geur-test aankoop

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 112x bekeken
  • Datum geplaatst 6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Een terras vol kleur en geur geeft u een volledig overzicht van de voornaamste kuip- en potplanten die uw terras kunnen opfleuren. Meer dan 500 soorten en variëteiten worden alfabetisch gerangschikt per categorie: eenjarigen, doorlevende planten, bolgewassen, klimplanten, rozen, siergrassen en varens. Ook kruiden, groenten en fruit in potten komen uitgebreid aan bod.
Voor elke plant vindt u aankooptips, raadgevingen over kweken en vermeerderen en een overzicht van de interessantste variëteiten. Aan de hand van pictogrammen noteert u in een oogopslag de voornaamste vereisten van de planten (standplaats, overwintering, soort pot en grond, gieten en bemesten,...).
Waar, wanneer en hoe planten kopen? Welke kuipen of containers kiezen? Hoe planten beschermen in de winter? Hoe vermeerderen? Al deze vragen komen aan bod in een inleidend hoofdstuk over de inrichting van een terras.
Een terras vol kleur en geur: een praktische gids van Test-Aankoop die antwoordt op al uw vragen en die u tijd en geld zal besparen...
224 bladzijden
25,5 x 19,5 cm
bedankt voor uw bezoekje


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.