MarktPlaza

Nieuw appartement met berging Ref: 1172

18045x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nieuw appartement met berging

Ref: 1172

Erg leuk en mooi modern 1 slaapkamer appartement in het centrum van Guardamar del Segura. Letterlijk alles is nieuw en voorzien van goede kwaliteit apparatuur. In de kelder van het gebouw heeft u een privé opslagruimte / tevens wasruimte met nieuwe wasmachine en droger. Ook ideaal voor bijvoorbeeld fietsen te plaatsen etc. Super centrale locatie waarbij alles op loopafstand is te bereiken. U heeft hier geen auto nodig!

Guardamar del Segura is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot ruim 11 kilometer lang en ook erg breed (zandstranden). Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. Het plaatsje telt ongeveer 18.000 inwoners.

Op loopafstand zijn : Restaurants, Supermarkten, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Naar het vliegveld is slechts 25 minuten met de auto. Dit kan via de N332 of AP7 snelweg. Uiteraard is het via de taxi of bus ook mogelijk!

Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardamar del Segura : Santa Pola, Rojales, Benimar, La Mata, Cabo Roig, Punta Prima, Campoamor, Villamartin maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 2 tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen etc.