MarktPlaza

NIESMANN BISCHOFF ARTO 6901

75x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: NIESMANN BISCHOFF
Model: ARTO 6901
Bouwjaar: 2011
Lengte: 6.9 meter
Aantal slaapplaatsen: 2
Leeg gewicht: 3095 kg
Maximum gewicht: 4250 kg
Uitvoering: Overig
Transmissie: Handgeschakeld
Kilometerstand: 84482
Opties:
Cruisecontrol: aanwezig
Electrische ramen: aanwezig
Vermogen: 115 kW (157 PK)
Garantie: 20.000 km
Kenteken: 65RGP8
## Aanvullende opties en accessoires<...
Vermogen: 115 kW (157 PK)
Garantie: 20.000 km
Kenteken: 65RGP8
## Aanvullende opties en accessoires
- Airco motoraangedreven
- Bearlock scm 3 beveiliging
- Dubbele airbag
- Electrisch rolluik voorraam
- Electtisch bedienbare deuren
- Fietsenrek achter
- Groot dakluik
- Markies zonneluifel
- Navigatiesysteem + audio/video + camera
- Oprijplaten
- Reserve wiel incl. houder
- Sateliet antenne volautomaat (vraag naar ontvangst mogelijkheden van deze antenne)
- Scooter steun garage
- Tec tower koel/vries combinatie incl.grill/bakoven
- Ultrafan dakventilator
Prachtige Arto 6901 van Niesmann Bischhoff . Deze duitse Premium klasse camper heeft een uitstekende isolatiewaarde , is hierdoor prima voor de wintersport te gebruiken en biedt heel veel comfort en leefruimte aan 2 personen.
De afwerking van zowel de opbouw als het interieur zijn van TOP klasse en het laat dan ook de gebruiker niets te wensen over. De enkele bedden met veel laadruimte hieronder , de heerlijke hoekkeuken en de ruime zitgroep bieden allen heel veel comfort. Hierbij komt dan nog eens de dubbele geisoleerde vloer met hierin veel bergruimte en een practische lade aan de buitenzijde. Al met al is deze ARTO een liefhebberscamper voor degene die het ultiemte camper gevoel ontdekt hebben. Kom gerust kijken, wij informeren u verder.
Deze camper is door ons gecontroleerd op alle grote hoofdpunten bij inname . Voor een meerprijs van 995,-- bieden wij deze camper aan met een complete afleverbeurt en Bovag garantie. Bij aankoop met afleverbeurt ontvangt u : Grote onderhoudsbeurt autotechnisch, goed gekeurde banden volgens Bovag normen, Distributiesnaar vervangen indien binnen 12 maanden na afleverdatum voorgeschreven, grote onderhoudsbeurt + vochtmetiong gehele opbouw, schoonmaken interieur en exterieur, volledige uitleg bij aflevering, cabinemat, 50,-- brandstof , Tenaamstelling/vrijwaren van nieuw en/of inruil voertuig.
OPMERKING eventueel aanwezige SATELIETANTENNE. Vanaf november 2016 heeft een verplaatsing van veel nederlandse zenders naar Astra 3 plaats gevonden. Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden van de aanwezige antenne en de mogelijkheden en kosten van een update / vervanging van de eventueel aanwezige antenne.
LET OP: Onze advertenties worden vanaf onze website doorgeplaatst naar meerdere sites. Onze eigen site www.dejongrecreatie.nl is altijd actueel. Andere site helaas niet altijd. Kijk daarom ook altijd op www.dejongrecreatie.nl
2 Eénpersoons bedden
Deze bedden zijn in lengte richting geplaatst. Als optie kan een mogelijkheid tot ombouw naar één groot bed aanwezigm zijn.