MarktPlaza

Nette bosch condensdroger 150 euro!! bezorgd in heel nl

149x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Zeer nette bosch condensdroger met uitgebreide programma's in uitstekende staat. Deze droger wordt geleverd met een zeer degelijke garantie! uitvoerig nagelopen en functioneert uitstekend!

Bied een breed assortiment aan witgoed voor de scherpste prijzen in heel Nederland! We bieden u gebruikte als ongebruikte artikelen voor dump prijzen! Het assortiment word wekelijks meerdere malen aangevuld. Bij afname van meerdere artikelen bieden wij u een grotere korting aan!


Heeft u niet gevonden naar wat u zocht? Dan kunt u ons altijd bellen met het verzoek om een artikel voor u apart te houden mocht deze bij de volgende levering er wel bij zijn!


Alle bestellingen die voor 18:30 besteld zijn, worden dezelfde dag bezorgd!
Hierna heeft u de optie om uw kapotte/overtollige apparatuur GRATIS door ons mee te laten nemen.


Met altijd een voorraad van 750 artikelen van de allerbeste topmerken! Zijn wij uw adres voor al uw huishoudelijke apparaten. Alle geboden producten worden eerst vakkundig nagekeken en getest. Voor meer info of wat wij voor u op voorraad hebben staan, kunt u altijd even contact met ons opnemen of vrijblijvend langs komen. Tot ziens in de showroom van 2dekanswitgoed!


Bedden
Wasmachines
Koelkasten/Mini koelkasten/Vrieskasten/Vrieskisten
Vaatwassers
Kookplaten
Koffie apparaten
Magnetrons
Drogers
Inbouw apparatuur