MarktPlaza

Neil Somerville - Chinese Succestekens

91x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

222 pagina's

haal het beste uit jezelf

Haal je het beste uit je sterke eigenschappen? Lees dit fascinerende nieuwe boek om het zeker te weten!
Neil Somerville legt uit hoe je als aap, konijn, draak of welk Chinees teken dan ook het beste uit jezelf kunt halen en meer voldoening en succes kunt verkrijgen.
Wat voor soort baan levert je de grootste voordelen op? Ben je in staat je financiele vooruitzichten te verbeteren? Met welke andere tekens kun je het beste opschieten?
Op al dit soort vragen weet Chinese succestekens het antwoord, en het boek heeft daarnaast voor elk teken van de cierenriem succesvolle tips en inspirerende adviezen.
Neil Somerville, een van de voornaamste schrijvers van Chinese horoscopen in het Westen, is de auteur van de jaarlijkse internationale bestseller Uw Chinese Horoscoop voor...

Van de twaalf dieren(riemtekens) uit de Chinese astrologie worden karaktertrekken en eigenschappen beschreven die bij uitstek op de menselijke persoonlijkheid van toepassing zijn. Hoe we die op een positieve en succesvolle wijze kunnen aanwenden, wordt in begrijpelijke taal uit de doeken gedaan in thema's over de omgang met werk, geld, liefde, anderen en het leven. Voor ieder teken worden tot slot beroemde soortgenoten, uitspraken en succestips gegeven. Tot welk teken men behoort, is gemakkelijk op te zoeken in het voorafgaande maanjarenoverzicht. In zijn sinds 1987 verschijnende boeken met Chinese horoscopie is de schrijver er vooral op uit de inspirerende adviezen uit deze astrologie in toegankelijke wijsheden om te zetten. Astrologisch gezien is dit goed vertaalde boek te weinig inzichtelijk en specifiek om horoscopisch echt persoonlijk toegespitst te zijn. Als kennismaking met algemeen geldige maar persoonlijk toepasbare levenswijsheden is het geslaagd, zeker indien de lezer zich niet beperkt tot het op hem van toepassing verklaarde Chinese sterrenbeeld. Breder bruikbaar dan de jaarlijkse uitgave 'Uw Chinese horoscoop