MarktPlaza

Negatieve Rente ???

136x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

WORDT U BINNENKORT OF NU AL GECONFRONTEERD MET NEGATIEVE RENTE?

  • en U heeft absoluut geen belangstelling om te speculeren middels aandelen, obligaties of cryptomunten, waarbij je je inleg kunt verliezen?
    U heeft geen zin in negatieve rente, integendeel, u wilt dat uw geld haar waarde behoudt en zelfs rente oplevert?
    Dan is het tijd om eens na te denken over een waardevermeerdering door middel van kredietverstrekking.
  • Voor Nederlanders, die officieel zijn geëmigreerd en uitgeschreven uit de GBA(Gemeentelijke Basis Administratie) en geregistreerd zijn bij de RNI(Registratie Niet Ingezetenen) in Heerlen(NL), is het niet mogelijk om een banklening aan te vragen in Nederland. 
    Dit staat los van het feit of de persoon geregistreerd staat bij het bureau BKR i.v.m. schulden, bewindvoering e.d.…
  • Dat betekent dat geen enkele Nederlander, die officieel in het buitenland verblijft en dus geen inschrijving meer in Nederland heeft, een lening kan aanvragen om b.v een stuk grond te kopen, een huis te bouwen, een auto aan te schaffen, terwijl men wel de financiele ruimte heeft om maandelijkse aflossingen te doen( inkomen door b.v. business in hun nieuwe woonland, AOW, goed pensioen, enz.).
    Ook komt men niet meer in aanmerking voor een ziektekostenverzekering in Nederland.
  • Geld lenen bij een bank/instantie in het land van verblijf, als permanente(en dus geregistreerde) resident, stuit op vele beperkingen als buitenlander en als het dan toch mogelijk blijkt, dan moeten er extreem hoge rentes worden betaald. 
    De kredietverstrekkende bank wil matuurlijk daarnaast ook alle zekerheid hebben van het inkomen van de persoon, alsmede zijn/haar vaste verblijfadres en registratie bij de immigratiedienst als permanente resident(permanent Visa met ACR card).
  • Al met al bijna een onmogelijke opgave. Ook omdat men geen zekerheid heeft dat de aanvrager wel in het land zal blijven wonen en aan zijn/haar verplichtingen blijft voldoen.
  • In het buitenland wonende Nederlanders blijven in Nederland geregistreerd middels hun sofi-nr(BSN-nummer) en adres via RNI  in het buitenland.
    Er zijn veel Nederlanders, die geinteresseerd zijn om geld te lenen om hun verblijf aangenamer te maken.
    De meeste Nederlanders, die geld willen lenen, ontvangen AOW en pensioen en hebben te weinig of geen ruimte voor grotere aanbestedingen.
    Ze hebben veelal ruime mogelijkheden om leningen keurig en op tijd af te lossen, temeer daar de kosten van levensonderhoud vaak veel lager zijn.
  • U wilt uw spaargeld via kredietverstrekking uitbesteden en rente ontvangen, mits er goede garanties zijn?

    Reageer naar: renteplus@yahoo.com