MarktPlaza

Natuurlijke decoratie van Poolse schapenvacht

321x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

De prijs van de advertentie is niet de prijs van het product! Neem contact met ons op voor prijsinformatie, aangezien deze kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de schelpen.
*De levertijd is afhankelijk van de ordergrootte

Onze Poolse schapenvacht wordt verkregen van de meest gewaardeerde schapen in ons land. Van begin tot eind geproduceerd in onze leerlooierij in Polen. Ze worden gekenmerkt door unieke patronen, meestal wit met bruin of zwart. Dit zijn unieke decoratieve producten met ongebruikelijke kleuren, dik vlies en halflang of lang haar.
Dankzij hun isolerende en ventilerende eigenschappen passen ze zich aan de lichaamstemperatuur aan en werken ze het hele jaar door goed.


Wij zijn een bedrijf dat sinds 1978 op de markt is. Sinds 2005 zijn we naast traditionele technologieën ook begonnen met het introduceren van nieuwe producten in het looien van schapenvachten. Onze missie is om altijd ons best te doen om onze klanten het beste te bieden!

Als jij de persoon bent die op zoek is naar schapenvacht die een groot contrast vormt en die bij elke stijl past, dan is ons Poolse leer een goede keuze!