MarktPlaza

Natuurhuisje - Appartement in Ambt Delden - Bentelo

280x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Kom verrassend logeren in Twente (Landgoed van Nederland)

Magisch slapen in Hof van Hagmolen.

Opzoek naar een unieke en originele overnachting die je de rest van je leven zult herinneren? Wil je weleens wat anders dan het zoveelste kleurloze vakantiehuisje of een saaie standaard hotelkamer? Dan zit je hier goed!

In het mooie Twente  bevindt zich op een bijzonder plekje De Hof van Hagmolen.

Verblijf in een luxe appartement in het mooie Twente.
Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in dit zonnige en complete appartement.  In dit idyllische, stijlvolle en gezellige appartement kom je helemaal tot rust. Het heeft een grote glazen pui die kan je openslaan, om de vele vogels te horen zingen en de zon door de bomen te zien schijnen. Hier ontsnap je aan de drukte van de stad en ga je even helemaal de natuur in. Hier wil je waarschijnlijk nooit meer weg. 
De Hof van Hagmolen is een kleine appartementcomplex gesitueerd aan de rand van het Hagmolenbos en wordt omringd door typisch Twents Boerenland. Waar onthaasten nog kan. Eindeloos uitkijken over het glooiende landschap. Genieten van de vrijheid, terug de natuur in.
Zomers zie je hier de zwaluwen baltsen en tegen de schemering vliegen de uilen uit. Konijntjes huppelen langs de bosrand en in het weiland zie je reeën, vanaf je balkon.
In plaats van ’tot ziens’ zeggen we in Twente ook wel: heanig an! Dat betekent zoveel als ‘doe rustig aan, pas goed op jezelf’. In een lagere versnelling is het leven namelijk veel leuker. Wandelen is een goede manier om dat te ervaren

De prachtige bossen, paarse heidevelden, uitgestrekte landgoederen, eeuwenoude boerderijen; de natuur in Twente is enorm veelzijdig en er valt veel te ontdekken. Dit kan je doen op de traditionele manieren, per fiets of te voet maar tegenwoordig zijn er nog 1001 andere manieren om Twente te doorkruisen. Wij hebben maar één advies: ontdek, verdwaal, geniet. En wees niet bang om de tijd te verliezen. Want in Twente hebben we tijd zat.

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, in de Hof van Hagmolen kom je weer helemaal tot jezelf.