Naturisme, Provence, Mont Ventoux, Bélézy

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 369x bekeken
  • Datum geplaatst 6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Te huur
Type prijs
Zie omschrijving

Omschrijving

Kom helemaal tot rust op het mooiste plekje van heel Frankrijk! Ons vakantiehuisje ligt verscholen in een heerlijk bos aan de voet van de Mont Ventoux, in het naturistendorp Les Hauts de Bélézy. Hier wordt u wakker met het ruisen van de wind door de bomen en het getsjirp van de krekels. Op enkele stappen van de deur lopen de mooiste wandelpaden over de hellingen van de berg. Fietsliefhebbers vinden hier de ideale uitvalsbasis om de legendarische beklimming uit de Tour De France aan te vatten of om de Vaucluse te verkennen langs rustige veldwegen. De vele pittoreske dorpen en stadjes van de Provence liggen op een boogscheut.
De toegang tot het Domaine de Bélézy,  met zijn naturistisch recreatiepark en zwembad (grenst aan Les Hauts de Bélézy) is begrepen in de prijs van het huisje.

Als meer wil weten over dit huisje surf naar onze website:
maisonduventoux.be
of neem telefonisch contact op 0032489403698

Détendez-vous au meilleur endroit de toute la France! Notre chalet est situé dans une belle forêt, au pied du Mont Ventoux, dans le village naturiste Les Hauts de Bélézy. Ici vous vous réveillez avec le bruissement du vent dans les arbres et le chant des grillons. A quelques pas de la porte se trouvent les plus beaux sentiers de randonnée sur les pentes de la montagne. Les amateurs de vélo trouveront de départ idéal pour se lancer dans l'ascension légendaire du Tour de France ou d'explorer le Vaucluse le long des routes de campagne tranquilles. Les nombreuses villes et villages de Provence pittoresques sont facilement accessibles.
L'accès au Domaine de Bélézy, avec son parc de loisirs et sa piscine (à côté de Les Hauts de Bélézy) naturiste est inclus dans le prix de la maison.

Si vous voulez en savoir plus sur ce chalet visitez notre site Web:
maisonduventoux.be
ou téléphonez au 0032489403698


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.