MarktPlaza

Nate Berkus - Thuis In Je Huis

65x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

175 pagina's

een plek om van te houden

Trendy interieurboek dat rekening houdt met de bewoners en hun leefstijl. Nate Berkus, laat je stap voor stap zien hoe je een eigen persoonlijke en unieke stijl kunt creëren én volhouden. Overzichtelijke en heldere van opbouw en met veel handige lijstjes.

Veel 'voor-en-na'-foto's met probleem en oplossing zorgen ervoor dat je met minimale middelen een maximaal resultaat bereikt. Een aanrader voor wie houdt van afwisseling in zijn interieur!

De auteur kon in 2002 een aantal woonideeen spuien in de praatshow van Oprah Winfrey. Hij kreeg prompt duizenden brieven van kijkers die hem hiermee feliciteerden en meteen om raad vroegen. Zo groeide het idee om zijn principes over wonen in grote lijnen op te schrijven. Een huis is de afspiegeling van iemands levensstijl en moet, desnoods in kleine dingen, mee evolueren met het leven van zijn bewoners. Hoe dit aangepakt kan worden, beschrijft de auteur in een achttal hoofdstukken gaande van Inspiratiebronnen tot Opbergen, waarbij telkens terugkomen: enkele belangrijke vragen, enkele voorbeelden uit de praktijk en "huisregels", dit wil zeggen praktische tips. De aanpak is fris en origineel, de oplossingen zijn haalbaar en het is geen duur, opgeklopt, of zweverig verhaal.