MarktPlaza

Nat King Cole – When I Fall In Love: The One And Only (DVD) Nieuw/Gesealed

212x bekeken
2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Nat King Cole – When I Fall In Love: The One And Only  (DVD) Nieuw/Gesealed

BCZ/C

De Nat King Cole Show werd voor het eerst uitgezonden in November 1956 toen NBC geschiedenis schreef door als eerste een afro-amerikaan zijn eigen varietyshow te geven. De serie zou een jaar duren, maar door de onwil van sponsors hun merk te laten associeren met een programma dat geleid werd door een zwarte man, hoe populair dan ook, leidde tot een vervroegd einde.
De twintig sprankelende optredens uit de shows, die op deze DVD staan, bewijzen wat een volleerd artiest Cole was, of hij nou zong in zijn niet-imiteerbare stijl of zijn talenten als pianist demonstreerde. De tracklisting bevat vele Cole favourieten zoals When I Fall In Love, Somewhere Along The Way, Tenderly, The Christmas Song ('Chestnuts Roasting On An Open Fire') en natuurlijk zijn herkenningstune Mona Lisa.
De DVD bevat ook een aantal duetten van Nat met artiesten die in de show verschenen, zoals Ella Fitzgerald, Sammy Davis Jr, the Oscar Peterson Trio, Johnny Mercer en de Mills Brothers.
Tussen de nummers door zijn gesprekken te zien met Nat King Cole's vrouw, Maria, zijn drie dochters Natalie, Casey en Timolin, zijn broer Freddy en met Bob Henry, de producer/director van de orginele serie. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door acteur Dennis Haysbert.

1. When I Fall In Love
2. Chicago
3. Just You, Just Me
4. Sweet Lorraine
5. Somewhere Along the Way
6. Caravan
7. I've Grown Accustomed To Her Face
8. I'm In the Mood Fo Love
9. Zing Went the Strings of My Heart
10. Crazy Rhythm
11. Opus One
12. It's Only a Paper Moon
13. Too Close For Comfort
14. Tenderly
15. Mona Lisa
16. Almost Like Being In Love
17. Blueberry Hill
18. Save the Bones For Henry Jones
19. The Christmas Song
20. I'm Sitting On Top of the World

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties