MarktPlaza

Nancy Cato Alleen de rivier kent haar geheim

86x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nancy Cato Alleen de rivier kent haar geheim
Hardcover met stofomslag - Historische roman
Haar knappe, zorgeloze neef laat Delie Gordon kennismaken met de liefde. Hij wijdt haar in in het hemelse geluk, doch is tevens degene die haar hart breekt en in desolaat verdriet achterlaat.
Brenton Edwards, de stoere, zelfbewuste kapitein van een van de grote rivierboten, toont Delie haar kwetsbaarheid ten overstaan van zijn overweldigende hartstocht. Maar hoewel hij haar tot zijn echtgenote weet te maken, slaagt hij er nimmer in haar trotse, onafhankelijke geest te breken.
De rijke en charmante Alastair Raeburn leerde Delie de zoete smaak van verboden geneugten, doch leerde haar tevens hoe hoog de prijs kan zijn die men voor zulk genot moet betalen.
Alleen de rivier kent haar geheim is het fascinerende verhaal van een jonge bekoorlijke vrouw ; van de mannen die zij liefheeft ; van de kinderen die zij het leven schenkt ; van de dromen die haar nachten inhoud geven ; van het lot dat haar wacht.
Tegen de achtergrond van het indrukwekkende Australische landschap met zijn woeste vlakten en onstuimige rivieren ontspint zich een epos dat tachtig turbulente jaren en vier generaties omspant.