MarktPlaza

NAILART WORKSHOP AMSTERDAM

242x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nailart Workshop in het centrum van Amsterdam

Leer op een eenvoudige, simpele manier de kunst van nailart op je eigen nagels. Kort of lang, maakt niet uit van elke nagel is wel iets moois te maken. 

Inhoud van de workshop de workshop

Goede voorbereiding

Voor een goed nailart resultaat moet je de nagel op de juiste manier voorbereiden.In deze workshop leer je daarom alles over de PREP.

Basisprincipes van het lakken

Wie aan nailart doet moet natuurlijk ook de basisprincipes van het lakken in de vingers hebben. In deze workshop leer je alles wat je moet weten om op professionele wijze nagels te lakken. Ook french manicure komt aan bod.

Basistechnieken

Je leert nagels versieren met allerlei materialen. Denk bijvoorbeeld aan glitters,stickers, strass steentjes, parels en nailpainting wordt uitgebreid behandeld. 

Hoe houdt je nailart mooi

Als je eenmaal zo’n mooi patroon op je nagels hebt, wil je dit natuurlijk zo lang mogelijk in perfecte staat houden. We sluiten de workshop af met de afwerking.  

Locatie:

De beauty studio bevindt zich in hartje Amsterdam op 100 meter loopafstand van de Dam. Omringd door de grote winkelstraten zoals Rokin, Kalverstraat, Nieuwendijk, Damrak

De workshop ruimte is gezellig met veel daglicht en biedt plaats aan 16 personen. Er is tevens  een dakterras en in de zomer is het mogelijk om bij mooi weer de workshops hier te geven. U kunt gezellig buiten zitten en onder het genot van een drankje genieten van de beauty workshop.

Het adres is:

Cellebroersteeg 2, 1012 KJ Amsterdam

Workshops in onze beauty studio zijn inclusief

• Gezellige cursusruimte in het hart van de hoofdstad
• Geen extra locatie kosten
• Omringd door grote winkelstraten Kalverstraat, Rokin, Nieuwendijk
• Makkelijk bereikbaar met ov, halte Noord Zuidlijn voor de deur
• 7 dagen per week, ook in de avonduren
• Drankjes en wat lekkers

Contact

Neem vrijblijvend contact op met het Makeupboost Team. Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen naar tel. 020-7784247 of een email sturen.
Vanaf 2 pers. kunt u 7 dagen per week reserveren. Het Makeupboost team informeert u graag verder over de mogelijkheden.