MarktPlaza

muurdecoratie, zwarte wereldkaart van hout, groot met prikkers

447x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

muurdecoratie, zwarte wereldkaart van hout, groot met prikkers.

Een zeer gedetailleerde wereldkaart van milieuvriendelijk en FSC-gecertificeerd hout als exclusieve decoratie aan de muur. Door de extreem nauwkeurige lasersnijtechniek is de houten wereldkaart zeer gedetailleerd op schaal weergegeven met veel kleine eilanden als details.

De wereldkaart is eenvoudig op te hangen door een uniek DIY-systeem met gebruik van houten limiters. De uitgebreide meertalige handleiding met overzichtelijke foto’s beschrijft in eenvoudige stappen de volgorde van montage.

Zodra de originele wereldkaart aan de muur hangt kun je deze persoonlijk maken door met de 96 tags (bruin, rood en wit) aan te geven waar u al bent geweest of nog naar toe wilt gaan. Of plak uw foto’s en notities of zelfs tickets voor uw volgende reis.

Een perfect cadeau voor een housewarming of verjaardag en geweldig voor thuis, maar ook als exclusieve decoratie op kantoor.

Leveringsomvang: 9 Grote werelddelen, 25 Kleine eilanden, 1 Stickerstrip, 1 Flesje lijm, Houten limiters, 32 Bruine tags, 32 Rode tags, 32 Witte tags, 1 Taghouder en 1 Handleiding.

Afmetingen: 130 cm x 78 cm.

Gewicht: 2,225 kg.